Ikea

De visie van Ikea sluit aan op die van Dusch Airconditioning, te weten, “hoge kwaliteit voor een normale prijs”. Diverse vestigingen van Ikea hebben de weg naar Dusch gevonden, zo hebben wij voor zowel serverruimte als kantoren verzorgd.

Carglass

CARGLASS® is de specialist op het gebied van HPX2®-ruitreparatie en ruitvervanging. Om het werkklimaat en het “wacht”klimaat van de klanten te verbeteren heeft Dusch Airconditioning diverse filialen voorzien van airconditioning.

Bouwbureau De Wilde opereert vanuit een moderne kantoor- en productielokatie te Waddinxveen. Dusch Airconditioning heeft hier haar Dusch Office Concept geïmplementeerd.

Monuta verzorgt al 85 jaar alle zaken voor, tijdens en na de uitvaart. Het is natuurlijk zaak dat deze droevige gebeurtenis in een zo “plezierig” mogelijk omgeving plaatsvind. Dusch Airconditioning heeft diverse filialen voorzien van airconditioning.

Dankzij kwalitatief hoogwaardige producten en diensten vervult Valvoline een leidinggevende positie, met miljoenen trouwe klanten over de gehele wereld. Dusch Airconditioning verzorgt de klimaatbeheersing voor Valvoline.

In opdracht van Mammoet hebben wij één van de drijvende bokken, de BTS Amsterdam, mogen conditioneren. Een bijzonder gecompliceerd project, echter door een uitstekende werkvoorbereiding met een engineer van Mammoet en onze projectbegeleider hebben we dit project tot een succes weten te brengen.

En andere tevreden klanten…