IMG-20141017-WA0036Dusch Airconditioning BV is een dynamisch en professioneel advies- en installatiebureau op het gebied van airconditioning, computerkoeling en verwarming voor kantoren en winkels. De onderneming is actief sinds 1996 en is ontstaan door het samengaan van enkele jonge enthousiaste klimaatspecialisten die al jaren ervaring hadden opgedaan in de klimaattechniek bij gerenommeerde installatiebedrijven.

Dusch Airconditioning is gespecialiseerd in het adviseren en installeren van kleine tot zeer complexe klimaatsystemen, van particulier tot multinational. Door het leveren van kwaliteit en een heldere en nuchtere visie op het ondernemerschap alsmede het continue investeren in onze mensen is ons bedrijf inmiddels een begrip in de markt.

Ons team

Het Dusch team bestaat uit een groeiend aantal enthousiaste mensen die zich als een vis in het water voelen binnen ons bedrijf. Door de dynamische aanpak en de vlakke organisatie voelt men zich gewaardeerd en persoonlijk verantwoordelijk voor het resultaat. Dusch stelt hoge eisen aan haar medewerkers, daarom zorgen wij ervoor dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen door scholing en trainingen.

Certificaten

Om de te leveren kwaliteit te waarborgen is Dusch in het bezit van de volgende certificaten: STEK (milieu), VCA (veiligheid), PED (druksystemen). Daarnaast zijn we aangesloten bij de branchevereniging NVKL.

CE PED