Advies over uw klimaatsysteem

Advies voor een goed woon- en/of werkklimaat kunt u op vele manieren krijgen, maar bij Dusch Airconditioning bent u er van verzekerd dat het een gedegen advies is. Omdat wij niet gebonden zijn aan één leveranciers kunnen wij altijd de beste oplossing adviseren. De insteek van onze adviseurs is altijd om samen met u de mogelijke klimaatverbetering in kaart te brengen en samen met u een oplossing bedenken die aan uw wensen en budget voldoet. Dit alles in een ongedwongen en vrijblijvende sfeer.

Montage

IMG-20141028-WA0000Dusch Airconditioning heeft een eigen montage-afdeling met goed opgeleide en gemotiveerde monteurs. Daarnaast zijn onze monteurs gecertificeerd en goed uitgerust met de beste middelen en materialen om ieder project naar uw en onze tevredenheid af te ronden. Disciplines binnen onze montageafdeling zijn airconditioning en koeltechniek, verwarming, elektro en ventilatie.

Onderhoud

Na aanschaf en installatie van een systeem ontvangt u van ons een voorstel voor preventief periodiek onderhoud. Door het afsluiten van een onderhoudsabonnement bent u aangesloten bij onze serviceafdeling en verlengt u tevens de garantietermijn voor uw apparatuur tot 3 of maximaal 8 jaar.

Met een onderhoudsabonnement beschermt u uw klimaatapparatuur tegen vervuiling en onnodige slijtage.

24-uurs Service

Bij storingen staat onze serviceafdeling voor u klaar om uw klimaatprobleem op te lossen. Met een onderhoudsabonnement kunt u ook gebruik maken van onze 24-uursservice.